Route

De NRM wordt gehouden in de IJsselhallen in Zwolle.

Adres
IJsselhallen Zwolle
Rieteweg 4
8011 AB Zwolle
+31 (0)38 42 11 843

Met de auto

IJsselhallen Zwolle ligt op ongeveer 100 km afstand van Amsterdam, Utrecht, Den Bosch, Arnhem, Enschede, Leeuwarden en Groningen. Doordat het complex direct gelegen is aan de A28, is het vanuit alle windstreken optimaal bereikbaar.

A28 vanuit Apeldoorn/Amersfoort
Neem vanaf de A28 uit de richting Apeldoorn/Amersfoort de afslag Zwolle Zuid. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

A28 uit de richting Meppel
Vanaf de A28 uit de richting Meppel de afslag Zwolle Zuid nemen. Volg aan de voet van de afrit de borden IJsselhallen-Zwolle.

Vanuit de richting Raalte/Heino
Vanaf de Heinoseweg (N35) bij de verkeerslichten de afslag richting Zwolle Zuid nemen. Blijf deze route volgen tot het kruispunt Ittersummerallee/IJsselallee. Ga hier rechtsaf. Volg nu de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.

Vanuit de richting Wijhe/Olst
Volg de N337 en ga bij de verkeerslichten rechtdoor. Volg de IJsselallee tot de afslag Veerallee, richting Centrum.

Vanuit de richting Kampen
Volg de (N764) richting Zwolle tot de T-splitsing. Sla rechtsaf de Hasselterweg in en weg volgen tot T-kruising met Blaloweg. Ga hier linksaf. Ga dan bij de verkeerslichten meteen rechtsaf.

Parkeren
Op het parkeerterrein zijn 3.000 parkeerplaatsen.

Per trein

IJsselhallen Zwolle bevindt zich op loopafstand van het NS station Zwolle. U bereikt de IJsselhallen vanaf het NS-station te voet in ongeveer tien minuten. Neem de uitgang Centrum van het NS-station. Ga meteen linksaf en volg de Westerlaan. Steek aan het eind daarvan de Veerallee/Willemskade over. Loop ongeveer tien meter naar rechts en ga linksaf, de Emmastraat door. Steek nu rechtdoor de parkeerplaats over en loop linksom langs het IJsselhallen-complex.

Per bus

Reis je per bus? Kijk dan voor de meest actuele buslijnen en tijden op http://9292.nl/