Vakbeurs

NRM 2012 in Zwolledrukte bij de stands, publiekVoor rundveehouders is de vakbeurs de plek om nieuwe ideeën op te doen voor een gezonde en duurzame bedrijfsvoering. U kunt er terecht met al uw vragen: Wat is de beste manier om je koeien te melken, te voeren en te verzorgen? Welke nieuwe mogelijkheden zijn er om de veestapel te verbeteren? En hoe zorg je voor een goede monitoring van je bedrijfsproces?

Internationaal karakter

Op de beurs zijn zuivelorganisaties vanuit de hele wereld aanwezig. Ook het Nederlandse bedrijfsleven deelt er zijn ruime expertise. Daarmee is deze beurs voor de Nederlandse én de buitenlandse veehouder een inspirerend evenement. De vakbeurs trekt dan ook al vele jaren bezoekers uit alle delen van de wereld. Voor veel buitenlandse zakenpartners van Nederlandse veehouders en bedrijven is het een plek om elkaar te ontmoeten.

Niet alleen voor topfokkers

Het programma van de NRM is zo opgesteld dat alle bezoekers ruim de tijd hebben om de beurs te bezoeken. Dit maakt dat de NRM niet alleen interessant is voor topfokkers, maar ook voor commerciële veehouders. Naast een bezoek aan de koeienshow kunnen zij op de beursvloer terecht voor deskundige informatie over gezonde veehouderij.